Exempel på olika tjänster vi erbjuder

Visualisering av pool, hus & trädgård i verklig skala

Planerar du att bygga pool i din trädgård? Med vår tjänst skapar vi en 3D-visualisering över poolen & poolmiljön. Vi ritar upp en helhetsbild med hus, pool, trall/stenbeläggning, utemöbler, växter, pergola, grill etc. Allt för att du som kund enklare ska kunna skapa din drömträdgård och bli nöjd med resultatet. Under vägen gör vi justeringar efter dina preferenser, och vi kan rita upp flera olika alternativ för poolen & poolmiljön. Detta gör det enklare att i slutet bestämma sig för vilken typ av design på pool & poolmiljö man vill ha.

Visualiseringen presenteras som en video och/eller fotorealistiska bilder från olika vinklar. Om du som kund önskar hjälp med design av pool eller poolmiljö, kan vi boka ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar olika förslag & val för poolen och dess närliggande miljö.

Kontakta oss gärna för offert eller frågor


Visualisering pool

Vi skapar en 3D-visualisering av en pool helt efter dina önskemål om storlek/form, trappa, belysning, liner/klinker, inlopp, bräddavlopp, pooltäckning & eventuella tillval som jetswim, vattenfall, massage, stenkant/trall etc. Perfekt för att visualisera hur den färdiga poolen kommer se ut. 

Som tillägg kan vi även rita upp hela poolmiljön med utemöbler, växter, staket, pergola, uterum etc. Som ger en bra bild av hur poolen och dess placering samspelar med omgivningen.


Jobbar du som trädgårdsdesigner eller arkitekt men saknar erfarenhet av pool? Om du jobbar med ett projekt där en pool behöver ritas upp kan vi hjälpa dig. Vi ritar upp poolen efter din eller dina kunders önskemål, och hjälper dig att föra över poolen till dina 3D-ritningar.

Kontakta oss gärna för offert eller frågorRörritning & principskiss för pooler med bräddavlopp

Svårtydliga och röriga handskisser kan snabbt bli till professionella & överskådliga ritningar med denna tjänst. Rör-ritningen är enkel att öppna & navigera och kan visas på dator, mobil, surfplatta mm. Se gärna filmen nedan som beskriver tjänsten på ett visuellt sätt

Notera att vi skapar ritningen utifrån befintliga skisser, vilket medför att du som kund behöver se till att dina skisser & idéer är praktiskt genomförbara. Ritningen vi skapar skall godkännas av ansvarig poolbyggare/säljare, som även tar fullt ansvar för projektet.

Kontakta oss gärna för offert eller frågor, samt se nedan tjänst "måttskisser" som passar bra ihop med rör-ritningMåttskisser

I samband med våra övriga tjänster kan vi även skapa måttskisser för poolen.

Måttskisserna för pool visar poolens storlek och på vilken höjd & bredd alla poolkomponenter ska sitta på.Marknadsmaterial

Med erfarenhet av professionella program som Adobe Photoshop och After Effects kan vi skapa stilfull marknadsföring till ditt företag. Vi kan bl.a. skapa kollage, videor, broschyrer, loggor, underlag till kampanjer, hemsidor etc. Ofta blir varje fall unikt, så hör av dig med dina önskemål och visioner. Även om vi främst fokuserar på poolbranschen kan vi skapa marknadsmaterial åt de allra flesta företag och branscher.

Exempel på marknadsmaterial ser du på bilderna nedan, som är skapat åt Nordicpool. De visar hur poolens cirkulationssystem fungerar för nya poolkunder och används i broschyrer.