Projekt Djurö

I samarbete med Pahlén AB skapade vi denna poolvisualisering till en potentiell kund på Djurö. Visualiseringen hade som syfte att visa kunden hur den färdiga poolen och poolmiljön skulle kunna se ut tillsammans med huset och tomten.


Projekt Lidingö

I samarbete med Pahlén AB ritade vi upp två st förslag på pool/poolmiljö till en potentiell kund i Lidingö. Den andra versionen är mycket exklusiv med loungebänk, massagemunstycken, LED-spotlights, vattenfall och Jetswim.Projekt Torreveija, Spanien

Dessa rör-skisser ritades till en svensk poolkund i Torreveija, Spanien. Skisserna visade för byggare och projektledare på plats hur rören skulle dras mellan poolkomponenter, vart ventiler skulle placeras, dimensionering etc.


Projekt Luleå

I samarbete med Ellips Pool, som har sin bas i norra Sverige, skapade vi denna poolvisualisering till en kund utanför Luleå. Poolen är en vit Niveko-pool med måtten 11 x 3,7 meter, med två st bräddavlopp, tre st lampor och en hörntrappa med sittbänk.Projekt Fredrikstad, Norge

Denna poolmodell ritades till det norska företaget Jackon, som tillverkar thermoblock till pooler. Poolmodellen är tänkt att användas i Jackons showroom i Fredrikstad, Norge.